سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بنده گناه می کند، پس دانشی را که پیشترمی دانسته، از یاد می برد . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
 
چهارشنبه 96 شهریور 29 , ساعت 12:43 صبح

در تجهیز سیستم صوت برای سالن های کنفرانس و آمفی تئاتر و … موارد متعددی قابل اجرا و پیاده سازی است. ما در زیر خدمات شرکت گلسار در زمینه تجهیز سیستم صوت و سیستم های مشتمل بر آن را مختصرا توضیح می دهیم. اجرای صفر تا 100 تجهیز سیستم صوت و یا انجام موردی آنها برای شرکت مقدور می باشد.

میکروفن کنفرانس

condenser در تجهیز سیستم صوت سالن کنفرانس به معنی ذخیره کننده یا capacitor مورد استفاده قرار گرفته است. این ذخیره کننده یک المان الکترونیکی است که انرژی الکتریکی را در خود ذخیره می کند. در این نوع میکروفون جهت تبدیل انرژی ناشی از صوت به انرژی الکتریکی از تکنولوژی خازن استفاده می گردد.

نحوه عملکرد میکروفن کنفرانس

خازنی با یک صفحه بسیار سبک که دیافراگم نام دارد، در میکروفون کنفرانس قرار داده شده. هنگامی که صدا به دیافراگ می رسد، این قطعه به علت سبکی، می لرزد و فاصله بین دو صفحه تغییر و در نتیجه، ظرفیت خازن تغییر می کند. با دور شدن صفحات عمل دشارژ و با نزدیک شدن آن ها عمل شارژ اتفاق می افتد. این یمکروفون به منبع الکتریکی نیز نیاز دارد که می تواند باتری و یا یک منبع خارجی دیگر باشد. این منبع جهت تامین ولتاژ بین صفحات خازن به کار گرفته می شود که یکی از مهم ترین عوامل در تجهیز سیستم صوتی سالن کنفرانس و یا آمفی تاتر می باشد.

نوع دیگری میکروفون به نام Electret Condenser وجود دارد که به منبع خارجی احتیاجی ندارد و ولتاژ مورد نیاز را به صورت built-in تامین می نماید.

Dynamic  Microphone  در میکروفن کنفرانس

این نوع از میکروفون دارای طرحی محکم و ساده بوده که قطعات متحرک کمی دارد. در شرایطی که صدا ولوم بالایی دارد مانند ضبط صدای آلات موسیقی و یا استفاده های معمولی مناسب می باشند و نیازی به منبع تغذیه ندارند.

نحوه عملکرد میکروفن کنفرانس

همانطور که می دانید با نزدیک کردن یک آهنربا به سیم، جریان الکتریکی در سیم القا می شود. در این نوع میکروفون نیز از یک آهنربا و یک سیم پیچ بسیار حساس و نازک برای تولید صوت استفاده شده است. امواج صدا پس از برخورد با دیافراگم آن را به لرزش در آورده و القای جریان الکتریکی در سیم می گردند. این جریان همان Sound signal می باشد.

Phantom Power در میکروفون کنفرانس

Phantom Power سیستمی جهت انتقال جریان الکتریکی به وسیله کابل صدا به میکروفون یا هر وسیله دیگر می باشد. ولتاژ تولید کننده صوت معمولا 12 تا 48 ولت است. وسیله دریافت کننده این ولتاژ،  مقدار مورد نیاز خود را از آن می گیرد.

به وسیله یک کابل صدا جریان AC (جهت انتقال صدا) ، و جریان DC (برای Phantom) منتقل می گردند. این دو تداخلی با یکدیگر نداشته و در کیفیت صدای سیستم صوتی، نویز ایجاد نخواهند کرد.

Directionality در میکروفون کنفرانس

Directionality یکی از ویژگی هایی ست که در انتخاب میکروفون سالن کنفرانس باید مورد توجه قرار گیرد. این خاصیت به معنای حساسیت میکروفون نسبت به مسیری است که صدا از آن به میکروفون منتقل می شود. بر مبنای همین ویژگی، میکروفون ها به سه دسته تقسیم می گردند:

Omnidirectional : نسبت به صدای دریافت شده از همه مسیرها به یک اندازه حساس می باشد.

Unidirectional : تنها نسبت به صدای دریافت شده از یک مسیر حساس است و معمولا دو نوع دارد:

Cardioid  و  Hyper cardioid : Hyper cardioid زیر گروهی از Cardioid است که نسبت به صداهای دریافت شده از مسیر کاملا مستقیم حساس می باشد. این نوع میکروفون برای ضبط صدا در محیط های دارای نویز زیاد که صدای مورد نظر از یک مسیر یا منبع مشخص می باشد، کاربرد دارد. همچنین برای ضبط صدا از راه دور مناسب می باشد. نوع دراز و باریک این مدل به Shotgun معروف است.
Bidirectional : نسبت به دو مسیر دریافت صدا حساس است و کاربرد فراوانی ندارد.

برخی میکروفون ها قابلیت تغییر Directionality بر حسب نیاز را دارا می باشند. نوع هوشمند این میکروفون ها در دوربین با توجه به جهت و میزان زوم می تواند Directionality خود را تغییر دهند.

اجرای صدای دالبی محیطی در تجهیز سیستم صوت گلسار

Dolby Digital Logo  از گروه  Dolby Surround است. پس از موفقیت فیلم جنگ ستارگان در سال 1977 سینماها و تاترها ترغیب شدند تا سیستم صوتی خود را به Dolby Stereo  با چهار کانال صدا تغییر دهند. در کمتر از ده سال حدود 6000 تاتر و سینما پیکربندی صوتی خود را به این صورت در آوردند. نکته قابل توجه در این اتفاق، عدم هزینه اضافی برای صاحبان سالن های سینما و تاتر بود، چون این سیستم با نسل قبل از خود مطابقت داشت و پخش کننده های مونو نیز می توانستند آن را اجرا نمایند.

امپدانس میکروفون

کابل های تک مغزی که در آنها از سرجک TRS استفاده میشود High  و کابل های دو مغزی که در آنها از سرجک XLR استفاده می شود  Low impedance  می باشند.
در کار با میکروفون مساله ای که معمولا مورد بی توجهی قرار می گیرد امپدانس میکروفون است. شاید دلیل این امر این می باشد که امپدانس یک فاکتور مهم و اساسی در میکروفون ها نیست اما با این وجود برای داشتن بهترین کیفیت صدا و تضمین آن باید این فاکتور مورد توجه قرار گیرد.

در بازار میکروفون ها از سه نوع امپدانس در شرکت ها استفاده می شود:

  • Low impedance؛ شامل امپدانس های کمتر از 600 اهم می باشند.
  • Medium impedance؛ شامل امپدانس های 600 تا 10000 اهم هستند.
  • High impedance؛ شامل امپدانس های بالاتر از 10000 اهم می باشند.

در تجهیز سیستم صوت کدام امپدانس را باید انتخاب کرد؟

میکروفون هایی که امپدانس بالاتری دارند، در بازار ارزان تر می باشند. نقطه ضعف این میکروفون ها این می باشد که در استفاده از کابل های بلند عملکرد خوبی از خود نشان نمی دهند.

تنظیم کردن امپدانس با سایر تجهیزات

میکروفون ها تنها لوازمی نیستند که در آن ها امپدانس دارای اهمیت می باشد. دستگاه های دیگر مانند Sound Mixer هم درجه بندی اهمی دارند. لازم به ذکر است که یک میکروفون Low impedance ضرورتا با سیستمی که Low impedance است، نمی تواند کار کند. برای یک کار مطمئن شما باید میزان دقیق امپدانس را بدانید. به این صورت که یک میکروفون امپدانس پایین باید به آن ورودی از Mixer  اتصال یابد که دارای همان امپدانس و یا بالاتر از آن می باشد.

پاسخ فرکانس میکروفون کنفرانس

پاسخ فرکانسی واکنشی است که یک دستگاه نسبت به فرکانس های مختلف از خود نشان می دهد.
حالت ایده آل و بهترین پاسخ زمانی است که پاسخ فرکانسی دارای منحنی صاف و اصطلاحا Flat باشد. این یعنی میکروفون مورد نظر در برابر هر صدایی با هر فرکانسی به یک مقدار حساسیت دارد و از این رو هیچ فرکانسی تقویت و یا تضعیف نمی شود. اما این شرایط ایده آل در واقعیت رخ نمی دهد و تنها می توان شرایطی نزدیک به این حالت را ایجاد کرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تجهیزات سیستم صوت سالن های کنفرانس، همایش ، آمفی تئاتر ، هزینه ها و .. با شماره های ما تماس حاصل فرمایید. کارشناسان ما در تمامی موارد راهنمایی های لازم را به شما مشتریان محترم ارائه خواهند نمود.

 

تجهیز سیستم صوت

 

شرکت پایدار طراحان تجهیزات گلسار یکی از شرکت های مطرح در زمینه مبلمان اداری است که به عنوان یک شرکت خلاق در زمینه تولید مبلمان اداری مشغول فعالیت می باشد.

عمده تولیدات شرکت در زمینه مبلمان اداری مربوط به میز اداری و صندلی اداری می باشد. شرکت گلسار در زمینه تولید صندلی اداری ، انواع صندلی کارمندی ، صندلی مدیریتی ، صندلی کنفرانس ، صندلی انتظار ، صندلی فرودگاهی ، صندلی سینما ، صندلی آموزشی و … تولید می نماید. همچنین در زمینه تولید میز ، انواع میز مدیریتی ، میز کارمندی ، میز منشی ، میز کنفرانس و میز کانتر توسط گلسار تولید می گردد. سایر تولیدات مربوط به مبلمان اداری شامل کتابخانه ، فایل و … نیز توسط گلسار تولید میگردد.

ما علاوه بر تولید , فروش مبلمان اداری و خدمات مبلمان اداری ، در زمینه پارتیشن و تجهیز سالن را نیز به مشتریان خود ارائه می کنیم. در زمینه پارتیشن ، انواع پارتیشن اداری ، پارتیشن دوجداره ، پارتیشن تک جداره و پارتیشن ام دی اف جزو خدمات ماست که می توانیم برای شما انجام دهیم. همچنین در زمینه تجهیز سالن ، تجهیز سالن کنفرانس ، تجهیز سالن آمفی تئاتر ، تجهیز سالن همایش و تجهیز سیستم صوت جزو خدمات ما می باشد.


چهارشنبه 96 شهریور 29 , ساعت 12:42 صبح

از جمله نکات مهم در تجهیز سالن آمفی تئاتر، اکوستیک سالن، هارمونی رنگ های استفاده شده و روان شناسی آن ها، کارگذاری صندلی های مرغوب که آرامش را در طول اجرا به مدعوین ارمغان بخشد، سیستم های صوتی مناسب، نور پردازی، تصویر برداری حرفه ای جهت ضبط اطلاعات برنامه ها و همایش ها و آیتم هایی دیگر که در نهایت مجموعه ای کامل و مناسب را به شرکت کنندگان ارائه خواهد کرد، می باشد. در تجهیز سالن های آمفی تئاتر باید به تمامی این موارد توجه کرد و بهترین ابزار را برای تکمیل آن به کار گرفت.

سیستم صوتی در تجهیز سالن آمفی تئاتر

برای پرداختن به مبحث صوت و صدا لازم است ابتدا تعاریف برخی از واژه ها ارائه شوند. فونیک یا شنیداری اصواتی به صورت شنیدن بدون ضرورت به حضور حس های دیگری مانند بویایی و نظایر آن به گوش انسان می رسد. درماتیک یا نمایشی، دریافت تصاویر یا حرکت های نمایشی است که از طریق دیدن صورت گرفته و در آن التزامی به وجود صوت، مانند نمایش های پانتومیم وجود ندارد.

در این میان مساله مهم و ضروری تلفیق مناسب صوت و تصویر است که موجب ایجاد ژرفائی لذت بخش و دریافت حس و انتقال اثر به نحو احسن می گردد. هدف اثر تصویری است که صدا را به خدمت گرفته و یا صدایی که تصویر در خدمت اوست. در برخی موارد این دو مورد لازم و ملزوم یکدیگر می گردند.

با توجه به این دو اصل مکمل، در سالن های آمفی تئاتر، همایش و کنفرانس و حساسیت هایی که اینگونه سالن ها دارند، تاثیرگذاری فونیک بسیار مهم بوده و جزء اصلی ترین ملزومات این مجموعه ها می باشد که متاسفانه مدیران به آن توجهی نشان نداده و بیشتر به حفظ ظاهر سالن اهمیت می دهند.

امروزه اصلی ترین طراحی ها و تجهیز سالن آمفی تئاتر به صورت لاین اری با زوایا و درجات مخصوص هر سالن و مقدار دی سی بی مورد نیاز آن مجموعه طراحی شده و جای گزارهای آن در سمت چپ و راست سن می باشد. در این طراحی باید دقت نمود تا با توجه به زوایای بلندگوها و اکوستیک سالن، هیچ صدای ناهنجاری به شرکت کنندگان ارائه نشود و با صدای نرم بالانس بسیار بالایی در ترکیب درماتیک و فولیک ایجاد گردد. طراحان و متخصصان شرکت گلسار با رعایت تمامی اصول استاندارد، سالن های آمفی تئاتر، همایش و کنفرانس را مجهز می نمایند.

تجهیز سیستم صوتی سالن آمفی تئاتر شامل چه مواردی است؟

اگر قصد تجهیز سالن آمفی تئاتر را دارید در قدم اول باید بدانید اینگونه سالن ها به چه وسایل و دستگاه هایی نیاز دارند. امروزه با پیشرفت فناوری سیستم های صوتی و .. انتخاب وسایل مناسب نقشی کلیدی در تجهیز سالن شما ایفا می کنند. در ادامه اطلاعاتی کلی در خصوص تجهیزات سیستم صوتی در اختیارتان خواهیم گذاشت.

تجهیزات سالن آمفی تئاتر و دیتا ویدیو پروژکتور ها و میکروفون ها شامل بلند گوهای سقفی و دیواری، بلندگوهای اکتیو و پسیو، آمپلی فایر ها و پاور آمپلی فایر ها، میکسر های صدا، پاور میکسر، میکروفون های بی سیم و … می باشند.

اسپیکر های دیواری

اسپیکر ها یا همان بلندگو های دیواری در سالن های آمفی تئاتر، کنفرانس و کلاس های آموزشی جهت تجهیز سیستم های صوتی آن ها مورد استفاده قرار می گیرد. تعداد، اندازه و توان خروجی این بلندگو ها باید متناسب با مساحت سالن و ظرفیت آن انتخاب گردد.

آمپلی فایر و پیجینگ

از آمپلی فایرها جهت تقویت سیگنال های صوتی در تجهیزات سیستم صوتی سالن های گوناگون استفاده می گردد. آمپلی فایر موجب افزایش کیفیت صدا و ارسال آن ها به بلندگو ها می شود. آمپلی فایرها با توجه به قدرتش و امپدانسشان، دارای انواع مختلفی می باشند. در یک سالن آمفی تئاتر با توجه به تعداد و نوع بلندگو های استفاده شده، آمپلی فایر مناسب انتخاب می شود. آمپلی فایر ها ضمن بهبود کیفیت صدا، به دلیل دارا بودن ورودی و خروجی های اضافی، این قابلیت را دارند که از یک منبع صوتی دیگر مانند دی وی دی پلیر، کامپیوتر و یا میکروفون های بی سیم یا با سیم سیگنال های صوتی را دریافت کرده و به خروجی ارسال کنند.

یستم نور پردازی سالن اجرا

سیستم نورپردازی آمفی تئاتر ها شامل انواع پرژکتور های تک لنز، دو لنز، ترنر، سایه کش ها و دیمر های قدرتمند برای تامین جریان مورد نیاز پرژکتور ها است. معمولا از این مارک ها برای این منظور استفاده می گردد:
PSL¬ _ DTS _ LAMPO _ LDR _Prolight _ Liteputer _…..

دوربین مدار بسته در تجهیز سالن آمفی تئاتر

از دیگر تجهیزاتی که معمولا در تجهیز سالن آمفی تئاتر مورد استفاده قرار می گیرند دوربین های مدار بسته می باشند که در انواع دوربین مدار بسته آنالوگ، دوربین دید در شب، بی سیم و … بسته به شرایط سالن به کار گرفته می شوند.

سالن اجرا

در طراحی دکوراسیون داخلی و تجهیز سالن آمفی تئاتر، حداکثر ظرفیت سالن به شکل هندسی آن، محدودیت های صوتی و تصویری، آکوستیک سالن، خط دید و اندازه و شکل سن بستگی دارد. یکی از مهم ترین مسائل در سالن های اجتماعات از قبیل آمفی تئاتر ها، کنفرانس و .. محل استقرار تماشاچی می باشد. به این دلیل که هدف اصلی از ایجاد چنین فضاهایی ارائه خدمات مناسب به شرکت کنندگان و تماشاچیان است.

ردیف صندلی ها

معمولا حداکثر 16 صندلی برای هر راهرو تعبیه می شود اما در صورتی که برای هر سه راهرو یک خروجی به عرض یک متر در نظر گرفته شود، می توان حداکثر تا 25 صندلی را در هر راهرو نصب نمود. باید برای تماشاچیان به حالت نشسته، حداقل نیم متر مربع فضا محاسبه نمود. در کل معمولا حجم فضا در سالن های آمفی تئاتر حدود 4 تا 5 متر مکعب به ازای هر تماشاچی در نظر گرفته می شود که این مقدار برای سالن های اپرایی و موسیقیایی حدود 6 الی 8 متر مکعب می باشد.

ایجاد اختلاف ارتفاع در ردیف صندلی ها

دید مناسب بدون حرکت سر و گردن و با حرکت جزیی چشم باید در حدود 30 درجه و دید مناسب با حرکت جزیی سر و چشم باید در حدود 60 درجه باشد. حداکثر زاویه استاندارد ادراک بدون حرکت سر حدودا 110 درجه باید باشد. در تجهیز سالن آمفی تئاتر رعایت استانداردهای دید بسیار مهم بوده و باید به آن توجه شود.

حداقل ارتفاع لازم بر اساس استاندارد های جهانی، فاصله گوشه چشم تا روی سر فرد تماشاچی است که این ارتفاع در حدود 10 الی 12 سانتی متر می باشد. از این رو در سالن های مختلف باید به روش هایی مانند: ایجاد شیب در کف سالن، پله بندی کف، شیب یا پله بندی به همراه چیدمان صندلی به روش دندان موشی برای تامین این ارتفاع اقدام نمود. رعایت این مساله در تجهیز سالن کنفرانس بسیار حائز اهمیت است.

دیوار و سقف

پوشش دیوار و سقف ها باید ویژگی هایی داشته باشند؛ از جمله: انعطاف پذیری و مقاومت بالا در برابر ضربات ناگهانی، تعدیل کننده آلودگی صوتی و محیطی، تنوع رنگ، عدم ذوب و اشتعال و یا ایجاد گاز های سمی در زمان آتش سوزی، سهولت نصب و جمع آوری، تعدیل کننده انواع بوهای محیط، ضد بخار و ضد آب. توجه به کاهش صداهای اضافی مانند دستگاه تهویه، تامین برق و .. ضروری می باشد. همچنین در این سالن ها از تکنولوژی باد آوا جهت ارتقای کیفیت صوت و جلوگیری از نفوذ صدا به محیط خارج استفاده می گردد.

کفپوش

کفپوش ها از لحاظ زیبایی نقش بسیار تعیین کننده ای را در تجهیز سالن آمفی تئاتر ایفا می کنند. در سالن های آمفی تئاتر از کفپوش های متفاوتی از قبیل:

•    کفپوش لمینت: این نوع کفپوش در برابر فشار و بار زیاد مقاوم می باشد.
•    کفپوش چوب پنبه ای: این کفپوش سطح نرمی داشته و در برابر عبور و مرور و فشار زیاد مقاوم می باشد. همچنین به بهبود آکوستیک سالن کمک کرده که بسیار مهم می باشد. کفپوش های چوب پنبه ای دوام بالایی دارند.
•    موکت: از مزیت موکت نصب آسان و تنوع در طرح و رنگ های آن می باشد.

انتخاب نوع کفپوش مناسب به شرایط سالن و سلیقه سفارش دهنده بستگی دارد.

متخصصان این شرکت در تمام مراحل انتخاب و اجرای تجهیزات مناسب و با کیفیت مخصوص سالن های آمفی تئاتر، کنفرانس و همایش در کنار شما عزیزان خواهند بود. برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره های ما تماس حاصل فرمایید.

 

 

شرکت پایدار طراحان تجهیزات گلسار یکی از شرکت های مطرح در زمینه مبلمان اداری است که به عنوان یک شرکت خلاق در زمینه تولید مبلمان اداری مشغول فعالیت می باشد.

عمده تولیدات شرکت در زمینه مبلمان اداری مربوط به میز اداری و صندلی اداری می باشد. شرکت گلسار در زمینه تولید صندلی اداری ، انواع صندلی کارمندی ، صندلی مدیریتی ، صندلی کنفرانس ، صندلی انتظار ، صندلی فرودگاهی ، صندلی سینما ، صندلی آموزشی و … تولید می نماید. همچنین در زمینه تولید میز ، انواع میز مدیریتی ، میز کارمندی ، میز منشی ، میز کنفرانس و میز کانتر توسط گلسار تولید می گردد. سایر تولیدات مربوط به مبلمان اداری شامل کتابخانه ، فایل و … نیز توسط گلسار تولید میگردد.

ما علاوه بر تولید , فروش مبلمان اداری و خدمات مبلمان اداری ، در زمینه پارتیشن و تجهیز سالن را نیز به مشتریان خود ارائه می کنیم. در زمینه پارتیشن ، انواع پارتیشن اداری ، پارتیشن دوجداره ، پارتیشن تک جداره و پارتیشن ام دی اف جزو خدمات ماست که می توانیم برای شما انجام دهیم. همچنین در زمینه تجهیز سالن ، تجهیز سالن کنفرانس ، تجهیز سالن آمفی تئاتر ، تجهیز سالن همایش و تجهیز سیستم صوت جزو خدمات ما می باشد.


چهارشنبه 96 شهریور 29 , ساعت 12:41 صبح

تجهیز سالن کنفرانس

در سال های اخیر سالن های کنفرانس و آمفی تئاتر از شکل و فرم سنتی خود خارج شده و با بهره گیری از تکنولوژی های روز، به سمت سیستم های دیجیتال و کنترل مرکزی روی آورده اند. از موارد مهمی که در تجهیز سالن کنفرانس باید مورد توجه قرار گیرند؛ کنترل مرکزی، مستند سازی، سهولت عملکرد و قابلیت ارتباط با دیگر نقاط سالن است.

 

سیستم های مورد نیاز در تجهیز سالن کنفرانس

 

سیستم های بسیاری در تجهیز سالن کنفرانس استفاده می گردند تا ماحصل بکارگیری همه آنها یک سالن کنفرانس مجهز و به روز خواهد بود. سیستم هایی که در ادامه مختصرا توضیح داده می شود خدماتی است که ما در تجهیز انواع سالن کنفرانس بکار می گیریم.

 

نمایشگر

 

بر حسب اندازه سالن کنفرانس و کاربرد آن، سیستم تصویری مناسب در نظر گرفته می شود. به عنوان مثال تصویر سخنگو را می توان در صفحات نمایشی ال سی دی و تصاویر کامپیوتری را از طریق دیتا پروژکتور بر روی پرده نمایش داد.

 

سیستم ضبط و پخش تصاویر

 

برای پخش تصاویر از دو سیستم VCR و DVD/DVR/VCDPlayer استفاده می شود. اگرچه استفاده از سیستم VCR هر روزه کمرنگ تر می شود اما معمولا این سیستم نیز در سالن های کنفرانس تعبیه می گردند. علاوه بر این دو، سیستم های دیگری نیز برای پخش تصاویر در یک سالن مورد استفاده قرار می گیرند از قبیل:

 

  • سیستم ویدیو کنفرانس
  • خروجی پورت RGB کامپیوترهای laptop به پورت VSP
  • دوربین های سیستم Video conference
  • دوربین های سیستم Audio conference

 

سیستم های صوتی برای تجهیز سالن کنفرانس

 

سیستم های صوتی که در تجهیز سالن کنفرانس بکار گرفته می شود دو دسته اند: سیستم هایی که صوت آن ها به وسیله بلندگو های نصب شده و سیستم میکروفون های کنفرانس که صوت آن از طریق Audio conference پخش می گردد. برای جلوگیری از بروز مشکل Exchoing لازم است این دو سیستم به طور کامل از یکدیگر تفکیک شده و جدا باشند.

 

صوت سیستم های VCR Player و رایانه و DVD/DVR/VCDPlayer و Cassette Player و همچنین میکروفون های بی سیم یقه ای و یا دستی با اتصال به میکسر آمپلی فایر و از طریق بلندگو های نصب شده در سالن پخش می گردد.

 

سیستم ویدیو کنفرانس و دوربین تصویربرداری اتوماتیک

 

این سیستم شامل دوربین، میکروفون، سیستم ارسال تصویر رایانه ای و CODEC می باشد که امکانات زیر را برای سالن کنفرانس مهیا می کنند:

 

  1. ایجاد ویدیو کنفرانس به صورت زنده با 6 نقطه دیگر به صورت همزمان
  2. امکان ارسال همزمان صوت، تصویر و نمایشگر رایانه ای

مستند سازی صوتی- تصویری بدون اپراتور

در این سیستم هنگامی که فرد برای صحبت کلید میکروفون کنفرانس خود را فشار می دهد، دوربین ها بدون نیاز اپراتور، به صورت خودکار به سمت او خواهند چرخید. خروجی سیستم برای ضبط به یکی از سیستم های VCR و یا DVR متصل می گردد.

در زمان ویدیو کنفرانس تصاویر شرک کنندگان بر روی نمایشگر Plasma نمایش داده می شود و از VideoProjector برای نمایش تصاویر رایانه ای استفاده می شود. رد این سیستم دکمه های بالا و پایین و زاویه 30 درجه بر روی پنل ویا با ریموت دستی، مقابل شرکت کننده قرار می گیرد.

سیستم کنترل مرکزی در تجهیز سالن کنفرانس

کنترل تمام تجهیزات مورد نیاز یک سالن کنفرانس مشکل و زمانبر بوده و اپراتور نمی تواند دستورات را در زمان لازم بلافاصله برای کنترل تجهیزات به اجرا درآورد. از این رو نیاز است سیستم کنترل مرکزی مورد استفاده قرار گیرد.

این سیستم با استفاده از یک کنترلر قابل حمل LCD مجهز به Touch screen مدیریت تجهیزات سالن را ساده می کند. امکانات سیستم کنترل مرکزی شامل:

  • کنترل تمام تجهیزات صوتی-تصویری مانند آمپلی فایر، Plasma ، Video Projector، Video Conference، VHS و …
  • خاموش و روشن نمودن چراغ های مهتابی
  • باز و بسته کردن پرده های پنجره های سالن
  • بالا و پایین آوردن پرده نمایش VideoProjector
  • تنظیم گرما و سرما سیستم AirConditioning

علاوه بر این موارد، به علت قابلیت LogicProgramming این سیستم، می توانید با فشار یک دکمه چندین عملیات را همزمان انجام دهید. به عنوان مثال با تنظیم برنامه مخصوص، می توانید با فشار یک دکمه پروژکتور را روشن، چراغ ها را خاموش، پرده ها را بسته و سیستم ویدیو کنفرانس را روشن نمایید. سیستم کنترل مرکزی یکی از موارد مهم از تجهیز سالن کنفرانس می باشد.

آسانسور ال سی دی

در تجهیز سالن کنفرانس بر روی میزهای کنفرانس و میزهای اداری پنل آسانسور نصب می شود تا به وسیله آن تمام صفحات نمایشی ال سی دی به طور کاملا مخفی و بدون کوچکترین صدایی با فشردن دکمه های بالا و پایین مورد استفاده قرار گیرند.

مسیرهای سیم کشی

مسیر های مورد نیاز جهت برقراری اتصالات در تجهیز سالن کنفرانس به سه قسمت تقسیم می شوند:

1.    مسیر سقف؛ شامل کابل های مربوط به نمایشگر ها و بلندگو ها است
2.    مسیر کف؛ شامل کابل های مربوط به سیستم های Audio conference، Video conference، LAN، VSP و برق
3.    مسیر درون میز های کنفرانس که از کف تغذیه می شود

مهندسی صدا در تجهیز سالن کنفرانس

مهندسی صدا از مهم ترین اقدامات در تجهیز سالن کنفرانس می باشد. نشاط و یا خستگی حاضران در حین صحبت و یا اجرا همه و همه وابسته به مهندسی صدای صورت گرفته در سالن کنفرانس می باشد. با توجه به کاربری سالن های کنفرانس، صدا ها نیز باید از خصوصیات گوناگونی بهره مند باشند. در موسیقی صدا باید کاملا واضح، پرطنین و فراگیر بوده و با ایجاد تعادل در صوت از مسائلی چون ارتعاش و یا اکو جلوگیری گردد.

یک سالن کنفرانس چند منظوره باید به شکل مستطیل باشد و به ازای هر صندلی 8 متر مکعب فضا برای پخش مناسب صدا مورد نیاز است. در سالن های مخصوص پخش موسیقی این اندازه به 10 متر مکعب افزایش می یابد.

در استفاده از ابزار های آکوستیک که ساطع کننده و منعکس کننده می باشند باید زاویه مناسب را در هر بخش مد نظر قرار داد. به عنوان مثال بارهای قسمت عقب صندلی باید با زاویه ای معکوس قرار گیرند تا صدا به انتهایی ترین صندلی ها نیز منعکس شده و از اکو صوت در دیوار قسمت عقب سالن جلوگیری شود.

دیوارهای عقب و کناری سالن های همایش باید از پوششی مناسب با قابلیت جذب بسیار خوب در فرکانس های متوسط و بالا برخوردار باشند. برای این منظور BAD RPGPANELS یک نوع پوشش مناسب مخصوص دیوار می باشد. کف سالن ها باید سخت و منعکس کننده صدا باشد. راهرو ها نیز با فرش هایی کم تراکم پوشیده خواهند شد. سقف و دیوارهای پشتی نزدیک به شنوندگان باید به جای جذب و یا اکوی صدا، انعکاس دهنده و پخش کننده آن باشند. اینکار با قرار دادن لایه هایی در داخل دیوارهای بلند و سقف سالن همایش صورت می گیرد.

لازم به ذکر است در سالن های بسیار بزرگ، سقف فلزی پرفراز شده آکوستیک با جاساز های فایبر گلاس استفاده می شوند.

محل استقرار شرکت کنندگان در تجهیز سالن کنفرانس

یکی دیگر از مهم ترین مسائل در تجهیز سالن کنفرانس این بخش می باشد. ایجاد زاویه دید کافی برای تمامی شرکت کنندگان و محل استقرار مناسب برای مدت زمان های طولانی در سالن های همایش و کنفرانس دارای اهمیت بسیار بالایی می باشد.

صندلی های همایش

صندلی ها بایستی از فوم های مناسب و پیشرفته با پلاستیک های یک تکه ساخته شده و طراحی آن ها با حالت بدن انسان متناسب باشد. ارتفاع پشتی صندلی ها باید تا شانه فرد را پوشش دهد. پارچه های روکش صندلی ها باید از قابلیت نفوذ بالایی دارا باشند تا در صورت ریخته شدن نوشیدنی به راحتی تمیز شوند. صندلی ها باید با دکور محیط همخوانی داشته و به زیبایی آن بیافزایند.
بهتر است صندلی ها به کف زمین ثابت شده و دارای کفی های متحرک تاشو باشند.

فاصله ردیف های پشت سر هم باید با توجه به نوع و ابعاد صندلی ها، حالت چیدمان، تعداد صندلی در هر ردیف، تعداد راهرو ها و … تعیین گردد تا تردد آسان در بین راهرو و در طول ردیف ها و افرادی که بر روی صندلی ها نشسته اند، امکان پذیر باشد.

نورپردازی در تجهیز سالن کنفرانس

نورپردازی یکی دیگر از مسائل مهم در تجهیز سالن کنفرانس می باشد که باید به بهترین حالت ممکن صورت گیرد تا حضار در زمان اجرا و سخنرانی تصویری واضح از سخنران مشاهده نمایند.

هدف اصلی و اولیه نورپردازی، ایجاد محیطی با نور متعادل و یکسان و به حداقل رساندن فضاهای قرار گرفته در سایه می باشد. علاوه بر آن هیچ نور مستقیمی نباید در زاویه لنز دوربین قرار گیرد. برای این کار ترکیبی از سیستم های فلورسنت پخش کنننده به همراه گرما تاب های غیر مستقیم بسیار مناسب بوده و امکان تنظیم نور را فراهم می نمایند.

ظاهر نورافکن ها و چراغ ها بایستی با سالن هارمونی داشته باشد. نور باید به شکلی از دیوارها و سطوح پخش گردد که ضمن آزار ندادن چشم های بینندگان، تمام اشیا و تصاویر داخل سالن را به خوبی نمایان سازد. بهتر است از لامپ های با CRI 80 به بالا استفاده شود تا بهترین تصویر ایجاد گردد.

در بالای میز کنفرانس بهتر است از نورهای محیطی استفاده شود تا سایه هایی که از شخص بر روی میز می افتد از بین بروند.
نورپردازی سالن باید به صورتی باشد که محیطی بدون کوچکترین سوسو زدن و لرزش نور ایجاد شود.

سیستم کنترل نور در اتاق های کنفرانس باید دارای دو کلید کنترل نور مجزا باشند. یکی از آن ها به سیستم WALLWASH و دیگری به نورهای محیطی PENDANT FIXTURES اختصاص می یابد. کلیدهای کنترل باید در موقعیت دسترسی مناسب در ورودی سالن قرار گیرند. برای آزمایش نور مناسب سالن می توان از نرم افزاری رندر به نام AGI32 کمک گرفت.

حالت های نورپردازی

همه نورها روشن؛ در این حالت تمام نورها با بیشترین بازده خود می باشند. این حالت در کنفرانس هایی که از بورد های نمایش دیداری استفاده می نمایند کاربرد دارد.

فقط نورهای PENDANT؛ این حالت برای کنفرانس هایی مناسب می باشد که در آن ها فقط مذاکرات و کارهای دفتری در جریان است.

نور محیطیPENDANT25%؛ این حالت برای کنفرانس هایی که تنها از تصویر پروژکتور استفاده می نمایند، مناسب است.

نور محیطیPENDANT25%وwallwasher50%؛ این حالت نورپردازی در کنفرانس هایی که هم از تصویر پروژکتور و هم از بوردهای نصب شده دیواری استفاده می کنند، کاربرد دارد.

این شرکت به شما جهت انتخاب تجهیزات مناسب مشاوره و راهنمایی های لازم را ارائه خواهد داد. برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به تجهیز سالن کنفرانس ، تجهیزات مورد نیاز سالن های کنفرانس، همایش ، سالن های آمفی تئاتر، هزینه ها، اجرا و .. با شماره های ما تماس حاصل فرمایید.

تجهیز سالن کنفرانس

 

شرکت پایدار طراحان تجهیزات گلسار یکی از شرکت های مطرح در زمینه مبلمان اداری است که به عنوان یک شرکت خلاق در زمینه تولید مبلمان اداری مشغول فعالیت می باشد.

عمده تولیدات شرکت در زمینه مبلمان اداری مربوط به میز اداری و صندلی اداری می باشد. شرکت گلسار در زمینه تولید صندلی اداری ، انواع صندلی کارمندی ، صندلی مدیریتی ، صندلی کنفرانس ، صندلی انتظار ، صندلی فرودگاهی ، صندلی سینما ، صندلی آموزشی و … تولید می نماید. همچنین در زمینه تولید میز ، انواع میز مدیریتی ، میز کارمندی ، میز منشی ، میز کنفرانس و میز کانتر توسط گلسار تولید می گردد. سایر تولیدات مربوط به مبلمان اداری شامل کتابخانه ، فایل و … نیز توسط گلسار تولید میگردد.

ما علاوه بر تولید , فروش مبلمان اداری و خدمات مبلمان اداری ، در زمینه پارتیشن و تجهیز سالن را نیز به مشتریان خود ارائه می کنیم. در زمینه پارتیشن ، انواع پارتیشن اداری ، پارتیشن دوجداره ، پارتیشن تک جداره و پارتیشن ام دی اف جزو خدمات ماست که می توانیم برای شما انجام دهیم. همچنین در زمینه تجهیز سالن ، تجهیز سالن کنفرانس ، تجهیز سالن آمفی تئاتر ، تجهیز سالن همایش و تجهیز سیستم صوت جزو خدمات ما می باشد.


چهارشنبه 96 شهریور 29 , ساعت 12:40 صبح

پارتیشن ام دی اف

 

فضاهای کاری با توجه به نوع فعالیت ها و استراتژی های سازمانی طراحی و طبقه بندی می شوند. مهم ترین عملکرد دیوار ها حداسازی محیط های کاری متفاوت از یکدیگر است. این عملکرد که در نوع خود بسیار کارآ و مهم می باشد، با هزینه ای کم توسط پارتیشن یا جدا کننده ها قابل اجرا می باشند. پارتیشن ها با تقسیم فضا از طریق دیوار کشی، محیطی با چند کاربری ایجاد می نمایند. یکی از انواع پارتیشن ها، پارتیشن ام دی اف  است که برای توضیح ویژگی های آن، نیاز است تا شناخت کامل در خصوص خود MDF به دست آورید.

 

MDF چیست؟

 

ام دی اف (MDF) مخفف واژه Medium Density Fiberboard است که جزء فرآورده‌ های چوبی است. ام دی اف نوعی تخته فیبری با چگالی متوسط بین 650 تا 800 کیلوگرم بر متر مکعب است که به روش خشک تهیه می گردد. ام دی اف به شکل فشرده از ضایعات چوب تحت حرارت بالا ساخته می شود که از مقاومت بالایی در مقابل رطوبت برخوردار می باشد. از MDF همواره به عنوان مغز و درون کار در صنعت چوب مورد استفاده قرار گرفته است. امروزه در بیشتر موارد در ساخت کابینت به جای تخته سه لایی یا تخته های نئوپان، از ام دی اف استفاده می گردد.  آنچه ظاهری مناسب به ام دی اف می بخشد، پوشش روی آن است که بسته به کاربرد و نوع کار، متفاوت می باشد. از معروف ترین روکش های ام دی اف می توان به : PVC، HPL ،VINILIUM  و فرمیکا اشاره نمود. فرمیکا با توجه به نوع ضخامتش، متفاوت می باشد. همچنین روکش ملامینه نیز از پوشش های متداول ام دی اف می باشد که در آن کاغذ دکوراتیو آغشته به رزین تحت فشار و حرارت بالا بر روی تخته چسبانده می شود. هرچه از روکش های مقاوم تر و ضخیم تر در پوشش ام دی اف استفاده شود، جنس نهایی مرغوب تر خواهد بود. امروز از این محصول برای ساخت پارتیشن ام دی اف استفاده می شود.

 

پارتیشن ام دی اف | پارتیشن MDF

 

در اصطلاح به پارتیشنی که هم دیوار پر کننده و هم فریم یا سازه دوم آن از جنس ام دی اف تولید شده، پارتیشن ام دی اف (پارتیشن MDF) می گویند.  این نوع از پارتیشن با توجه به نحوه مونتاژ و دمونتاژ به دو گروه پارتیشن MDF بد مونتاژ و پارتیشن های ام دی اف خوش مونتاژ تقسیم می گردند. مونتاژ و دمونتاژ آسان پارتیشن اداری و مسکونی بسیار مهم است به همین در انتخاب نوع پارتیشن ام دی اف باید بسیار دقت نمود تا بدون آسیب، امکان دمونتاژ و نصب مجدد داشته باشد.

 

دلایل استفاده از ام دی اف در پارتیشن

 

خصوصیاتی که باعث ایجاد کاربردهای متنوع MDF می شوند و استفاده از پارتیشن ام دی اف می شود شامل موارد زیر است:

 

  • دامنه وسیع وزن مخصوص یا همان دانسیته و ضخامت و ابعاد ام دی اف قابل تولید
  • سطوح صاف و متراکم ام دی اف
  • دارای قابلیت ماشین کاری، ابزار خوری و سنباده زنی
  • قابل شکل پذیری به همراه لبه های صاف
  • عدم وجود معاب چوب در ام دی اف
  • وجود پروفیل دانسیته همگن و یکنواخت در MDF
  • امکان انجام روسازی های مختلف مانند انواع روکش های چوبی و غیر چوبی، رنگ آمیزی و … بر روی ام دی اف
  • پایداری ابعاد ام دی اف و مقاومت آن به فشرده شدن
  • زیبایی ظاهری ام دی اف، حالات شبیه به چوب آن و طبیعت ملایم و ظریف
  • قیمت مناسب و به صرفه MDF

 

به دلیل ارتقای سطح کیفی ام دی اف نسبت به سایر محصولات مشابه، از جایگاه خاصی در ساخت برخوردار شده و متمایز می باشد. ام دی اف علاوه بر قرار گرفتن در خانواده تخته های سخت، دارای مقاومت کاربردی بالاتری از چوب می باشد. همچنین به این دلیل که سطح ام دی اف صاف، نرم و یکنواخت بوده و ترکیبی از فیبرهای چوبی لیگنو سلولزی است، در برابر فشار و گرما سخت شده و مخلوط شدن آن با سایر افزودنی ها، منجر شده تا ام دی اف گزینه مناسبی برای ساخت پارتیشن های مسکونی و اداری باشد. از اینروست که ما شاهد سفارش و استفاده از پارتیشن ام دی اف در بین مشتریان هستیم.

 

پارتیشن ام دی اف دوجداره

 

از جدید ترین پارتیشن های دو جداره، پارتیشن ام دی اف می باشد که بسته به سفارش مشتری و کاربری مورد نظر در آن از ترکیب پانل ام دی اف و قاب های شیشه خور استفاده می گردد. این مدل پارتیشن از ام دی اف 16 میلی متری با روکش ملامینه ساخته می شود. ضخامت پارتیشن در این مدل 13.2 سانتی متر می باشد.

 

پارتیشن تک جداره ام دی اف

در پارتیشن های تک جداره ام دی اف از کلاف MDF استفاده می گردد.
در این شرکت درب های بسیار زیبا و خلاقانه ای طراحی شده اند که علاوه بر زیبایی توجیه اقتصادی نیز برای کارفرما دارند. یکی از پرطرفدار ترین درب های پارتیشن ام دی اف تک جداره، درب وسط شیشه بوده که در دو مدل طرح شیشه وسط مات و راه ماه قابل عرضه می باشند.
از دیگر درب های پرفروش پارتیشن تک جداره ام دی اف، درب تمام ام دی اف است که بسیار مدرن بوده و زیبایی خاصی به پارتیشن می بخشد. اما به دلیل کار شدن بالای MDF در آن نسبت به درب های وسط شیشه، هزینه بالاتری را دارا می باشند.

علاوه بر این دو نوع، در پارتیشن های ام دی اف تک جداره از درب های تمام شیشه با قطر 10 میلی متر (سکوریت) یا درب های تمام چوب استفاده می گردد که این تنوع از ویژگی های خاص محصولات ما به حساب می آیند.

ابعاد ام دی اف در پارتیشن MDF

ابعاد ام دی اف به طور استاندارد عبارت اند از: 1830 در 3660 میلی متر، 1830 در 4100 و 1830 در 2440

اغلب سایزهای ام دی اف واردتی از ایتالیا نیز 2100*4100 و وارداتی اتریش نیز 2070*2800 و 2700*2600 می باشند.

ضخامت های تولیدی و معمول ام دی اف نیز به صورت: 3، 4، 6، 8 ،10 ،12، 16، 18، 20 ، 25، 32 و 38 میلی متر است. هر ضخامت ام دی اف کاربرد خاص خود را دارا بوده و معمولا از ضخامت پایین تر آن یعنی 3 میلی متر در ساخت درب استفاده می شود. ضخامت های بالاتر در حدود 12 و 16 و 18 از طرفداران بیشتری برخوردار می باشند. علاوه بر این ها رنگ روکش ام دی اف نیز نقش به سزایی در ترکیب پارتیشن ایفا می کند.
این شرکت با بهره گیری از با کیفیت و با دوام ترین نمونه های ام دی اف پارتیشن هایی مناسب با فضا و کارآیی شما خریداران محترم طراحی و پیاده سازی می نماید.

استعلام قیمت پارتیشن ام دی اف| سفارش پارتیشن ام دی اف

شرکت ما با رعایت تمامی این موارد در جهت جلب رضایت مشتریان و خریداران محترم خود تلاش می نماید. شما می توانید برای استعلام قیمت پارتیشن ام دی اف با ما تماس بگیرید. پس از سفارش پارتیشن ام دی اف همکاران ما برای برآورد هزینه های جاری به محل شما مرجعه نموده و پس از انجام محاسبات کارشناسی مدت زمان لازم برای اجرا و قیمت پارتیشن را به شما اعلام خواهند نمود.

 

 

شرکت پایدار طراحان تجهیزات گلسار یکی از شرکت های مطرح در زمینه مبلمان اداری است که به عنوان یک شرکت خلاق در زمینه تولید مبلمان اداری مشغول فعالیت می باشد.

عمده تولیدات شرکت در زمینه مبلمان اداری مربوط به میز اداری و صندلی اداری می باشد. شرکت گلسار در زمینه تولید صندلی اداری ، انواع صندلی کارمندی ، صندلی مدیریتی ، صندلی کنفرانس ، صندلی انتظار ، صندلی فرودگاهی ، صندلی سینما ، صندلی آموزشی و … تولید می نماید. همچنین در زمینه تولید میز ، انواع میز مدیریتی ، میز کارمندی ، میز منشی ، میز کنفرانس و میز کانتر توسط گلسار تولید می گردد. سایر تولیدات مربوط به مبلمان اداری شامل کتابخانه ، فایل و … نیز توسط گلسار تولید میگردد.

ما علاوه بر تولید , فروش مبلمان اداری و خدمات مبلمان اداری ، در زمینه پارتیشن و تجهیز سالن را نیز به مشتریان خود ارائه می کنیم. در زمینه پارتیشن ، انواع پارتیشن اداری ، پارتیشن دوجداره ، پارتیشن تک جداره و پارتیشن ام دی اف جزو خدمات ماست که می توانیم برای شما انجام دهیم. همچنین در زمینه تجهیز سالن ، تجهیز سالن کنفرانس ، تجهیز سالن آمفی تئاتر ، تجهیز سالن همایش و تجهیز سیستم صوت جزو خدمات ما می باشد.


چهارشنبه 96 شهریور 29 , ساعت 12:39 صبح

پارتیشن دوجداره

پارتیشن دوجداره : پارتیشن در سال های اخیر یکی از پرکاربرد ترین مبلمان اداری و مسکونی برای بخش بندی و تفکیک فضا در شرکت ها و ایجاد حریم خصوصی برای پرسنل و کارکنان بوده است. جدا کننده ها بهترین وسیله برای بهینه سازی محیط و پنهان نمودن قناصی های دیوار و مشکلات معماری محسوب می شوند.

پارتیشن ها دارای انواع گوناگونی می باشند که نوع پارتیشن تک جداره و پارتیشن دوجداره از شاخص ترین آن ها می باشند. با توجه به نیاز، فضای مربوطه، نوع کار و انتخاب آن توسط مشتری، تک جداره و یا دو جداره به کار گرفته می شود. نوع دو جداره بیشتر در ادارات و شرکت ها مورد استفاده قرار می گیرد. پارتیشن های اداری دو جداره نسبت به پارتیشن های اداری تک جداره از مزایا و محاسن بیشتری برخوردار می باشند. این نوع زا پارتیشن ها علاوه بر تفککی فضا، جلوه زیبایی برای محیط به وجود خواهند آورد.

پیشنهاد ما به آن دسته از مدیرانی که به دنبال راهکاری مقرون به صرفه و مطلوب جهت تامین حریم خصوصی پرسنل و استفاده بهینه از فضا هستند، استفاده از پارتیشن های دو جداره می باشد. پارتیشن دوجداره یکی از انواع پارتیشن ها است که به عنوان یک سیستم کامل، یکپارچه و انعطاف پذیر شناخته می شود و بر حسب نیاز های مشتریان قابل تغییر است. امکان مونتاژ یکی از مهم ترین خصوصیات پارتیشن ها می باشد.

پارتیشن های دو جداره با ام دی اف 16 میلی متری ساخته می شوند که در آن لبه های MDF به وسیله نوار PVC عایق می شود. ضخامت پارتیشن دو جداره معمولا 13.2 سانتی متر بوده و به صورت کوتاه، نیمه بلند و بلند تا ارتفاع سقف قابل طراحی می باشند. اندازه ارتفاع پارتیشن به عواملی مانند جریان گردش هوا در محیط و یا عایق بودن از لحاظ صوتی بستگی دارد. در صورت نیاز به شیشه در این مدل از پارتیشن، شیشه دو جداره به کار گرفته می شود. ارتفاع این شیشه ها متناسب با نور موجود و طرح سفارشی مشتری قابل تغییر است.

در پارتیشن دو جداره این قابلیت وجود دارد که از پرده کرکره در بین جداره های شیشه استفاده شود. این پرده کرکره ها را می توان در رنگ ها و طرح های متنوع و با اندازه 16 میلی متر نصب نمود. شیشه های قرار گرفته در دو سمت پرده کرکره منجر به جلوگیری از نفوذ گرد و غبار بر روی پرده ها می گردد. استفاده از پرده کرکره با مکانیسم سایه روشن، عبور نور در مواقع دلخواه را امکان پذیر می نماید. سیستم تنظیم ولومی در پرده کرکره ها ظاهری زیبا به پارتیشن دو جداره می بخشند.

مزیت های پارتیشن دوجداره نسبت به نوع تک جداره

•    نمای پارتیشن دو جداره زیباتر بوده و جلوه بهتری دارند.
•    پارتیشن های دو جداره نسبت به مدل تک جداره بسیار پایدار تر بوده و با توجه به پروفیل و دیواره محکم تر و عریض تر، استحکام خمشی و ضربه بالاتری دارد.
•    بدون اتصال به سقف و یا دیوار قابل نصب است.
•    در پارتیشن های دو جداره امکان جایگذاری پرده کرکره میان جداره ها وجود دارد اما نوع تک جداره این قابلیت را دارا نمی باشد.
•    نوع دو جداره پارتیشن ها قابلیت آکوستیک شدن را دارا بوده و در صورت استفاده از فوم سایلنت در بین جداره های آن، تا 80 درصد صداهای محیط را می تواند جذب کند.
•    در پارتیشن دوجداره، داکتینگ و عبور کابل های شبکه و برق به صورت کاملا نامرئی از بین دو جداره آن امکان پذیر می باشد. اما این عمل در تک جداره قابل اجرا نیست.

با توجه به این مزایا و استفاده متریال بیشتر در پارتیشن های دو جداره، قیمت آن ها تقریبا معادل دو برابر مدل های تک جداره می باشد. اما از لحاظ جابجایی و نصب، هر دو نوع پارتیشن شرایط نسبتا یکسانی را دارند. هزینه کلی پارتیشن به جنس، متراژ و رنگ آن بستگی دارد.

پارتیشن های دو جداره همراه با پرده کرکره فضایی کاملا اختصاصی ایجاد خواهند کرد که موجب رضایت و آرامش پرسنل می گردد. اما در شرایطی که جهت استتار برخی بخش های محیط کار یا زندگی خود به دنبال راه کار هستید و یا تصمیم به جابجایی پارتیشن بندی خود در مدت زمان هایی کوتاه دارید، پارتیشن های تک جداره گزینه مناسب تری برای شما می باشند.

انواع پارتیشن دوجداره

پارتیشن دوجداره اغلب با استفاده از دو متریال ساخته می شوند:

  • پارتیشن MDF
  • پارتیشن آلومینیوم

پارتیشن های دو جداره مانند دیگر کالاهای صنعتی از دو بخش اصلی ساختار یا اسکلت و پوسته یا پانل ها تشکیل شده است.
در پارتیشن ام دی اف سازه و استراکچر اصلی ام دی اف می باشد و در پارتیشن های آلومینیوم، ساختار اصلی آلومینیوم می باشد.

در پارتیشن آلومینیوم، به دلیل استفاده بالای این نوع فلز در متریال جدا کننده، قیمت پارتیشن از سایر انواع آن بالاتر می باشد. اما نکته مهم در این جنس از پارتیشن ها قابلیت بازیافت آن ها در دراز مدت است که به منزله خدمتی بزرگ به محیط زیست می باشد. در اغلب پارتیشن های اداری دو جداره سازه اصلی از پروفیل های فلزی مانند آلومینیوم تشکیل شده است. البته پارتیشن هایی نیز وجود دارند که در ساخت آن ها از پروفیل گالوانیزه و یا چوب بهره گرفته می شود اما آلومینیوم مزیت های خاص خود را دارد که تا به امروز جایگاه خود را در پارتیشن های دو جداره حفظ کرده است. یکی از ویژگی های آلومینیوم مقاومت بالای آن در عین سبکی، دوام بالا و زیبایی می باشد.

پانل های پرکننده پارتیشن دو جداره می تواند از سه جنس زیر باشد

I.    ام دی اف

II.    شیشه

III.    شیشه و پرده کرکره

ویژگی های پارتیشن دوجداره خوب

پروفیل پارتیشن دوجداره اگر آلومینیوم است باید دارای رنگ کوره ای باشد.

ستون های پارتیشن باید یکدست و صاف باشند.

فاصله بین ستون ها در دیواره های طولی نباید از 80 سانتی متر بیشتر باشد. چون منجر به کم شودن مقاومت دیوار می گردد.

ام دی اف باید کاملا بدون خش، خط و مطابق با رنگ سفارشی شما باشد.

نوار های PVC دور ام دی اف باید با دستگاه نصب شوند

شیشه ها باید بدون موج و خط باشند.

یراق آلات درب باید از نوع با کیفیت باشند.

تا حد امکان پارتیشن دوجداره باید بدون پیچ به زمین و با شیوه هایی مدرن نصب شود تا به کف حداقل آسیب وارد شود.

کل کار بایستی کاملا عمود و صاف نصب شود

استعلام قیمت پارتیشن دوجداره | سفارش پارتیشن دو جداره

شرکت ما با رعایت تمامی این موارد در جهت جلب رضایت مشتریان و خریداران محترم خود تلاش می نماید. شما می توانید برای استعلام قیمت پارتیشن دوجداره با ما تماس بگیرید. پس از سفارش پارتیشن دو جداره همکاران ما برای برآورد هزینه های جاری به محل شما مرجعه نموده و پس از انجام محاسبات کارشناسی مدت زمان لازم برای اجرا و قیمت پارتیشن را به شما اعلام خواهند نمود.

 

 

شرکت پایدار طراحان تجهیزات گلسار یکی از شرکت های مطرح در زمینه مبلمان اداری است که به عنوان یک شرکت خلاق در زمینه تولید مبلمان اداری مشغول فعالیت می باشد.

عمده تولیدات شرکت در زمینه مبلمان اداری مربوط به میز اداری و صندلی اداری می باشد. شرکت گلسار در زمینه تولید صندلی اداری ، انواع صندلی کارمندی ، صندلی مدیریتی ، صندلی کنفرانس ، صندلی انتظار ، صندلی فرودگاهی ، صندلی سینما ، صندلی آموزشی و … تولید می نماید. همچنین در زمینه تولید میز ، انواع میز مدیریتی ، میز کارمندی ، میز منشی ، میز کنفرانس و میز کانتر توسط گلسار تولید می گردد. سایر تولیدات مربوط به مبلمان اداری شامل کتابخانه ، فایل و … نیز توسط گلسار تولید میگردد.

ما علاوه بر تولید , فروش مبلمان اداری و خدمات مبلمان اداری ، در زمینه پارتیشن و تجهیز سالن را نیز به مشتریان خود ارائه می کنیم. در زمینه پارتیشن ، انواع پارتیشن اداری ، پارتیشن دوجداره ، پارتیشن تک جداره و پارتیشن ام دی اف جزو خدمات ماست که می توانیم برای شما انجام دهیم. همچنین در زمینه تجهیز سالن ، تجهیز سالن کنفرانس ، تجهیز سالن آمفی تئاتر ، تجهیز سالن همایش و تجهیز سیستم صوت جزو خدمات ما می باشد.


   1   2      >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ